Forside

om kunstneren

tidligere udstillinger

galleri:

Akvarel

Akryl

udgivelser

kurser:

Akvarel

Akryl

 foredrag

 kontakt

Klassisk Tegning og Doodeling

Se kurser :

Pouring Akryl

Weekendkurser i Akrylmaling

Fototransfer og mixed media i akrylmaleri

Her lærer du at kombinere figuration med abstrakt maleri

 

Ved fototransfer overfører vi et printet motiv på den malede flade – dvs at du kan bruge dine fotos og andre prints direkte I dit billede, så maleri og foto smelter fuldstændig sammen..

På dette kursus lærer du teknikken. Der er scanner og printer til rådighed, så vi kan bearbejde fotos og andet billedmateriale og printe dem på velegnet papir.

Så vi laver flotte bunde I akrylmaling, indsætter fototransfers og fortsætter maleriet med skrift, skabelontryk og andre lette mixed media teknikker.

Her får du helt nye muligheder for at kombinere et grafisk og malerisk udtryk. Sjovt og kreativt.

Buddahfototransfer
abstraktM22

Abstrakt maleri – tid til fordybelse

Abstrakt maleri handler om leg med farver og form og på dette kursus får du metoder til at komme i gang med det abstrakte maleri.

Kernen er at finde sit personlige udtryk gennem farver og form.

Vi vil også undersøge, hvad malingen gør, når vi bruger andre redskaber end pensel – fx maler vi med spartel, klude, papir, dryppeteknik mm.

Du vil lære om virkninger og stemninger i det nonfigurative maleri  -  om farvernes sprog, symbolik, og hvordan vi påvirkes af farver. Vi vil også male til musik og blive inspireret af tonerne.

Der laves fælles oplæg og der undervises individuelt.

Portrt

Portrætter/ansigter i akrylmaleri

Vi begynder med lette og sjove tegne/maleøvelser på papir, hvor du lærer om ansigtets proportioner, se særlige kendetegn, lys, skygge og dybde i billedet.

Derefter vil du vil lære at tegne ansigtet på fri hånd direkte ind på lærredet.

Så arbejder vi med farvespil i portrættet, og du vil lære at bruge Glazing Medium og Slow Drying Medium i din akrylmaling til at blende farverne ind i hinanden.

Du får grundig instruktion og individuel hjælp, og alle kan lære det.