Forside

om kunstneren

tidligere udstillinger

galleri

udgivelser

kurser

 foredrag

 kontakt

Se kurser med akvarelmaling her

Abstrakt maleri -

Vi arbejder med akrylmaling indfletter papircollage, bruger skrift som dekorativ element og lægger skabelontryk ind. Vi arbejder med lag på lag metode, hvor vi altid kan stoppe op og tilfører andre teknikker i billedfladen, så ide og udtryk bliver stofligt og levende.

Dette er kurset, hvor du kan give slip og lege med teknik, form og farve.

Kernen er at finde sit personlige udtryk gennem farver og form, og der undervises i virkninger og stemninger i det abstrakte billede. Der laves fælles oplæg og der undervises individuelt.

Se tid og sted her

Pouring med akrylmaling

Lær den nye spændende teknik

Med Pouring Medium hælder vi malingen på lærredet og lader farverne flyde sammen i flotte mønstre og kompositioner.                                                                  På grund af lang tørretid strækker kurset sig over 3 dage:

Fredag aften: du lærer at blande malingen og laver de første forsøg. Lørdag: Du lærer at kontrollere den flydende maling og forskellige teknikker bl a at lave celler og krakeleringer. Søndag: Opsamling på processen og afhentning.

Se tid og sted her

Klassisk Tegning

Alle kan lære at tegne, og indholdet på dette kursus er specielt tilrettelagt, så du lærer at iagttage, opfatte og nedfælde et motiv på papir. 

Vi tager udgangspunkt i klassiske metoder til skitsering og skravering, og vi benytter os af lette, sjove og hurtige tegneøvelser, hvor det drejer sig om at styrke øjets og hjernens evne til at samarbejde med hånden, der fører blyanten. Det er et grundlæggende kursus for alle, der tegner og maler og som gerne vil styrke evnen til at arbejde med form, komposition, frihåndstegning og skitsering. 

Se tid og sted her

Brug fototransfer/sampling i dine malerier

Ved fototransfer overfører vi et printet motiv på den malede flade - dvs. at du kan bruge dine fotos og andre prints direkte i dit maleri. På dette kursus lærer du teknikken. Der er scanner og printer til rådighed, så vi kan bearbejde med fotos og printe dem på velegnet papir.Så laver vi flotte bunde i akrylmaling, indsætter fototransfers og fortsætter maleriet med skrift og skabelontryk og andre lette mixed media teknikker. Her får du helt nye muligheder for at kombinere et grafisk og malerisk udtryk. Sjovt og kreativt.

Se tid og sted her

Abstrakt maleri - leg med farver og form

Tænker du på at begynde

Gennem intuitive og legende øvelser

Se tid og sted her

Akrylmaling: Fra Skitse til maleri

Det er så sjovt at

På dette kursus er det

Se tid og sted her

Abstrakt maleri med struktur, slagmetal og powertex

Akrylmaleriet får mere stoflighed, dybde og liv, når farverne kombineres med strukturmedier.

Vi bearbejder malefladerne med modelleringspasta, sandspartel, papir mm. Du lærer også at lave dine egne strukturmedier, og du lærer at bearbejde strukturfladerne i flotte farvespil. Vi vil bruge det nye medie Powertex til at danne de skønneste struktur og krakeleringer i billedfladen, og vi krydrer det hele ved at bruge slagmetal i malerierne.

Se tid og sted her

Portrætter/Ansigter

Gennem lette og sjove tegne/maleøvelser lærer du at lave ansigter/portrætter med skygger i de rigtige proportioner. Du vil lære at tegne/male ansigter på fri hånd direkte ind i dit akrylmaleri.

Så laver vi flotte baggrunde på lærred i akrylmaling med mixed media teknikker som collage, skabelon og skrift og maler derefter portrætter ind i dem.

Se tid og sted her