Forside

om kunstneren

tidligere udstillinger

galleri

udgivelser

kurser

 foredrag

 kontakt

Se kurser :

Pouring Akryl

Klassisk Tegning

Weekendkurser i Akvarelmaling

Du lærer både klassiske og moderne, ekspressive teknikker.

Vi går efter et

landskab1

Landskaber og natur i levende atmosfæriske udtryk

Taastrup d 12/13 oktober, kl 10 - 15:30

Vi arbejder med grundlæggende akvarelteknik, hvor farvepigment og vand giver lys og liv til motivet.

Vi arbejder efter fotos og motiverne er landskaber, sø/hav, træer og skovpartier. Vi arbejder med form, komposition, motivets  forenkling og løsne det op i frie, levende udtryk. Du lærer at afstemme farver, vand og lys og få erfaring med akvarellernes forskellige typer pigmenter.

Se mere og tilmeld dig
blomster

Blomster og frugter

Køge d 19/20 oktober, kl 10 - 15:30

Hovedvægten er lagt på at lære, hvordan farvepigment og vand giver lys og liv til motivet. Vi vil arbejde både med traditionelle og flydende teknikker, der giver os de fine atmosfæriske udtryk.

Motiverne denne weekend vil være levende blomster og frugter. Vi arbejder med form og komposition. Du lærer at se de vigtige detaljer og motivets  forenkling. Du lærer at afstemme farver, vand og lys og få erfaring med akvarellernes forskellige typer pigmenter

Se mere og tilmeld dig
Huse

Huse, gade- og andre bybilleder

Køge d.

I denne weekend er motiverne Huse, gadebilleder og enkle menneskefigurer i bybilledet. Vi maler efter fotos, og du lærer at udvælge, forenkle et motiv. Du får grundig undervisning i komposition, dybde/rum, linjeperspektiv og lys/skyggevirkninger til at fange stemningen i motivet. Vi starter blidt med traditionelle akvarelteknikker, hvor du lærer metoder til at fange/gengive form ud fra enkelte tegnede linjer. Dette danner grundlag for at arbejde med eksperimenterende og atmosfæriske  akvarelteknik, hvor farvepigment og vand giver lys og liv til mere abstrakte, frie udtryk

Se mere og tilmeld dig
dyr

Fugle og dyr

Taastrup d.

I denne weekend er motiverne fugle og dyr

. Vi maler efter fotos, starter blidt med traditionelle akvarelteknikker, hvor du lærer metoder til at fange/gengive form ud fra enkelte tegnede linjer.

Dette danner grundlag for at arbejde med eksperimenterende og atmosfæriske  akvarelteknik, hvor farvepigment og vand giver lys og liv til mere abstrakte, frie udtryk.

er endnu ikke oppe for
Akvaidetfrie

Akvarel i det frie

Køge, fra 8. til 11 juni 2020, kl 10 - 16:25

Akvarelmaling er skabt til at tage med og ud og skitsere motiver og stemninger.

På dette kursus lærer du, hvordan udendørsmaleriet bliver let at gå til. Hver dag kører vi ud og bruger et par timer til akvarelskitser i naturen. Du lærer at udvælge, forenkle og komponere et motiv. Derefter bearbejder vi skitserne og omsætter dem til færdige billeder. Der undervises i både grundlæggende klassiske og mere eksperimenterende akvarelteknik, og du får også individuel vejledning.

Se mere og tilmeld dig